Thursday, January 14, 2010

FRUSTRATED!!!

I have been trying to change my template for days and nothing is working!!! The templates that I download won't open and the ones with codes that I cut and paste into "edit html" are coming up as the actual code on my blog...no template!!

Anyone have this problem?

4 Comments:

Blogger Adriane said...

I haven't had that issue - sorry!!! I wonder if you should just start over? There is a function to import your blog posts and you can just get another URL and push everything over to the new address? Granted, you will have to tell everyone your blog address changed. Wish I could help!

January 14, 2010 at 6:16 AM  
Blogger Amy said...

did you add a "gagdet" for hmtl code and cut it paste it there in your customize section? where are you adding the code? have you tried cutest blog on the block for codes?

January 15, 2010 at 12:42 PM  
Blogger Amy C said...

Amy.....I can't view your page now. I also can't see a layout tab on my blog to add gadgets...I messed something up :-( I have no idea what happened...I deleted my old template html and added a new one and all hell broke lose!
Adriane...I may have to try what you said but I am afraid I will really screw it up!!

January 15, 2010 at 3:05 PM  
Blogger sweetpralinemadness said...

I had that problem a couple of weeks ago. It's frustrating.

I wanted to let you know that I tagged you on my blog.

January 15, 2010 at 3:24 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home